Hvorfor velger vi Mycall for å ringe til utlandet?

Hvorfor velger vi Mycall for å ringe til utlandet?

Å ringe til utlandet kan høres dyrt ut hvis du er ny i Norge. Med Mycall er dine internasjonale samtaler billige og tilgjengelige. Sjekk hvorfor du bør velge Mycall som din neste mobilleverandør.


Bestill et SIM-kort eller en mobilplan uten D-nummer eller personnummer

Tatiana flyttet fra Columbia til Norge for tre måneder siden for å fullføre sin masteroppgave ved Universitetet i Oslo. For henne var det viktig å kunne få et forhåndsbetalt SIM-kort med en gang for å holde kontakten med familien i utlandet og finne fram i den nye byen hennes med Google Maps. Det er ikke behov for en haug med papirarbeid, det er ikke nødvendig med kontrakt eller kredittsjekk.

- Det er mange internasjonale studenter på studiet mitt, og flere av mine nye venner sa at det var lettere for dem å bruke Mycall fordi alt du trenger er å registrere er passet ditt, og du trenger ikke et D-nummer eller personlig nummer.

Det er vanskelig å få abonnement uten BankID i Norge, så jeg velger Mycall.

- Det tar nesten to til tre måneder å få alt i orden, fra bankkonto til D-nummer og offisielle papirer, og spesielt uten bankkonto var alt veldig vanskelig – men med Mycall kunne jeg holde kontakten med folk hjemme og bruke telefonen etter behov.

Har du ikke ordnet deg D-nummeret eller personnummer ennå? Ikke bekymre deg; du trenger ikke et for å begynne å ringe til utlandet.

Fri tale til EU, Storbritannia, USA og Canada

Portugisiske Gil og hans far har brukt Mycall gjennom sin familiebedrift siden de flyttet, for ti år siden. De bruker sitt månedlige abonnement for å ringe leverandørene sine fra hele Europa med ubegrensede minutter til EU, Storbritannia, USA og Canada og rikelig med data. De har leverandører i Frankrike, Italia, Belgia og flere andre europeiske land, og de må holde kontakten med dem på daglig basis.

Mycall er den beste operatøren for å kontakte kunder over hele Europa. Vi valgte dem på grunn av billige samtaler, masser av data og god hjelp fra kundestøtte. Vi er veldig fornøyde, og vi vil fortsette med Mycall.
Artikkelen fortsetter under bildet

Billige datapakker. Billige samtaler i utlandet.

Ozcan kom til Norge fra Kurdistan som politisk flyktning i 1987. Han har bodd her siden den gang og elsker den norske livsstilen. I dag bor han i Oslo sammen med katten Kompis. De siste 20 årene har han vært Mycall-kunde.

Jeg er en veldig fornøyd kunde og har vært det i lang tid. Jeg bruker fortsatt forhåndsbetalte kort fordi jeg egentlig ikke ringer så mye. Jeg bruker for det meste telefonen min til data og sosiale medier, og jeg tror Mycall har de beste tilbudene når det gjelder data.

Forhåndsbetalte SIM-kort - klare til bruk!

Matylda fra Polen er en Erasmus utvekslingsstudent som oppholder seg i Oslo i et semester. Hun tar en bachelor i økonomi og ledelse og går for tiden på BI Business School. Siden hun ikke planlegger å flytte til Norge permanent, var Mycall den enkleste måten å få forhåndsbetalte kort på.

Hun anbefaler Mycall selv om du ikke bor her permanent. Du må fortsatt kunne bruke telefonen til å ringe folk hjemme, kommunisere med venner på sosiale medier og bruke data i Norge, men også når du drar hjem i ferier, og Mycall kan gi deg alt dette.

Når du ikke har WiFi, gjør Mycall det lettere å holde kontakten med familie og venner som bor i utlandet. De ansette er hjelpsomme, og kan ordne alt for deg.

- Du tar bare med dokumentene dine, og de hjelper deg, det er veldig praktisk. Og de snakker mer enn 5 språk.

Kundestøtte som blir til venner

Reza kom til Norge fra Iran som politisk flyktning for 20 år siden. Han bor i Oslo med sine tre sønner og kjæreste og er veldig glad for å være her. Både han og kjæresten har vært Mycall-kunder i nesten ti år, og de er spesielt fornøyd med kundestøtten.

– Jeg har nesten blitt venn med noen av de ansatte i kundestøtten. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom årene. Jeg drar vanligvis innom butikken for å fylle på det forhåndsbetalte kortet mitt, da jeg føler at det er mer effektivt.

Alle i kundestøtten er vennlige, og de hjelper meg med å holde kontakten med familien min i Iran. Jeg anbefaler alle jeg kjenner å sjekke ut Mycall, spesielt hvis du har mye familie i utlandet. Kom direkte innom butikken, de vil hjelpe deg med å komme i gang.

Leter du etter gode datatilbud, mobilabonnement spesialisert for å ringe til utlandet eller trenger et forhåndsbetalt kort? Finn den perfekte mobilabonnementet for deg på vår hjemmeside, eller kontakt vår vennlige kundestøtte som kan hjelpe deg på flere språk.


Vil du fortelle oss historien din?

Vi er på jakt etter historier som inspirerer heltene våre i Norge!

Del historien din, så får du kanskje en liten overraskelse av oss.

Les mer om å dele historien din.