MyCall EU+

FRI TALE til EU!
Opptil 50GB data!

Bestill her

Mobilabonnement med fri bruk av ringeminutter til EU

+ UK, USA, Canada & Norge. Data, SMS & MMS inkludert

Hvorfor velger kundene våre Mycall EU+?

Ring ubegrenset til 34 ulike land

I tillegg får du opptil 50 GB data, fri tale i Norge, SMS og MMS til hele verden.

Dekning og hastighet i verdensklasse

Hos Mycall får du høy hastighet og dekning nær 99% av tiden i Norge, dekket av Telias nettverk.

Utmerket kundeservice

Ta kontakt med våre ansatte, de er klare til å hjelpe deg på telefon, chat eller e-post på norsk, engelsk og polsk!

Det er lett å bli Mycall-kunde

BESTILL

Bestill her hvis du har et D-nummer eller personnummer. Hvis du ikke har et, kan du besøke en butikk/kiosk og kjøpe startpakken. Husk å ta med legitimasjon.

BEHOLD NUMMERET DITT

Vi overfører nummeret ditt til og ordner alt for deg. Du kan også bestille et nytt SIM-kort hvis du trenger et nytt nummer.

KLAR TIL BRUK

Mobilabonnementet ditt blir aktivert til tidspunktet du selv velger. Hvis du bestiller et nytt SIM-kort, aktiveres det når du setter det nye SIM-kortet inn i telefonen din.

Ofte stilte spørsmål

Mycall EU+ er det beste mobilabonnementet for internasjonale behov. Dette er et spennende abonnement med ubegrensede minutter til opptil 34 land:

  • Ubegrensede minutter til EU, USA, Canada og UK (for ethvert abonnement med mer enn 100 MB)
  • Ubegrensede minutter i Norge
  • SMS og MMS i Norge og resten av verden
  • Rollover-data på opptil 30 GB
  • Roaming akkurat som hjemme (bruk data i alle EU-land)

Vi belaster deg ikke noe ekstra fordi hvert minutt er inkludert i pakken din.

Men det er ikke alt. Våre kunder digger oss fordi vi også tilbyr:

Rollover-data

Med rollover-data kan du overføre ubrukte data til neste måned – så lenge du vil. Du kan overføre maksimalt samme mengde data som du har i mobilabonnementet ditt. Denne tjenesten er inkludert i alle våre abonnementer.

God dekning – 99 % av hele Norge

Hos Mycall får du høy hastighet og dekning i 99 % av Norge som dekkes av Telias mobilnett. Nå med 4G og 5G inkludert i de fleste områdene i Norge.

Ingen kredittsjekk. Ingen kontrakt.

Med Mycall får du mobilabonnement uten kredittsjekk ved å velge gjentakende betaling (betal med bankkort). Du kan også kansellere Mycall-abonnementet når du vil, da det ikke er noen kontraktsforpliktelse.

Roaming akkurat som hjemme

Bruk mobiltelefonen din i EU, Storbritannia, USA og Canada uten å betale noen ekstra roamingavgifter! Bruk mobilen som om du var i Norge! Se mer informasjon her.

Du kan ringe til opptil 34 land.

Inkluderte land: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovenia, Slovakia, Spania, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Storbritannia og USA.

Land i Europa som IKKE er inkludert: Ukraina, Bosnia, Hviterussland, Serbia, Moldova, Albania, Nord-Makedonia og Montenegro.

Dette er ikke noe problem. Når du bestiller Mycall EU+, kan du velge «behold eksisterende nummer».

Vi ordner resten og gir deg beskjed når nummeret ditt er overført til oss.

Du kan bestille Mycall EU+ selv i «Mine sider» her på mycall.no. Alternativt kan du chatte med oss eller ringe vår kundeservice på 06160, og få hjelp av vårt dyktige kundeserviceteam. Det er selvfølgelig gratis å ringe kundeservice.

Hvis du ikke har et D-nummer eller personnummer, kan du ikke bestille på mycall.no ennå ettersom du må bekrefte identiteten din før du kjøper et SIM-kort. Men ikke bekymre deg – prosessen er enkel.

Besøk en hvilken som helst butikk i nærheten (7 Eleven eller Narvesen) og be om Mycall-startpakken.

Startpakken inneholder et skjema med det nye SIM-kortet ditt. Fyll ut skjemaet og vis passet eller ID-en din til butikksjefen, så kan du gjøre SIM-kortet klart til aktivering. Følg instruksjonene i startpakken, aktiver det nye SIM-kortet og bestill Mycall EU+ på mycall.no

Hvis du velger å betale med bankkort som Visa eller Mastercard (som med andre abonnementer på nett), betaler du på forhånd. Dette betyr at et månedlig beløp trekkes fra bankkortet, og du betaler bare for det månedlige forbruket ditt. Du vil ikke belastes med ekstra kostnader. Du betaler for det du bruker.

 Ikke bekymre deg, betalingsmåten er trygg.

Mycall har god nettsikkerhet for nettbetalinger siden vi inngår i Telias sikkerhetsnettverk. Bankkortet ditt er med andre ord trygt hos oss.

Du kan fortsatt velge regning/faktura hvis du føler at det passer behovene dine bedre.