Hvorfor bør du kjøpe den nye Google Pixel-telefonen?

Hvorfor bør du kjøpe den nye Google Pixel-telefonen?

Google Pixel har enkelte unike funksjoner som du ikke får med andre telefoner. Sanntidsoversettelse, gratis VPN for ekstra sikkerhet, et fremragende kamera med svært avanserte designfunksjoner og mye mer.


Etter mange års venting er Google Pixel endelig tilgjengelig i Norge, og Mycall er i dag en av få norske leverandører som har mulighet til å tilby den. Det nyeste tilskuddet i Googles utvalg tilbyr en smak av ekte luksus, smartere enn noensinne og til en rimelig pris, noe som gjør det til et av våre mest anbefalte valg.

Artikkelen fortsetter under bildet

Det siste skuddet på Google-stammen har mye å by på: ekte luksus, flott utseende og samtidig smart, og det beste: Den er rimelig.

Nå er også Google VPN inkludert gratis. Dette er en fremragende verktøykasse med mer realistiske bilder i HD, raskere og nøyaktig stemmesøk og mye mer.

Vi gir deg gode grunner til hvorfor denne førsteklasses telefonen er en av Mycalls toppvalg i år!

Du kan kjøpe denne fantastiske nye telefonen med Mycall og betale så lite som 172,- per måned, uten ekstra gebyrer eller forpliktelser.
Artikkelen fortsetter under bildet

La oss nå se på noen funksjoner som vi mener ikke bør gå ubemerket hen! 

Ok Google, vær min tolk!

Google Translate trenger ingen introduksjon. Vi vedder på at du og de fleste du kjenner, bruker det regelmessig. Google Pixels bringer denne funksjonen til live og gjør sanntidsoversettelser mulig, selv uten wi-fi

Artikkelen fortsetter under bildet

Det gjelder ikke bare tekstbasert kommunikasjon, men også talte ord og tolkning av live lyd fra ett språk til et annet. Snakk direkte til telefonen eller bare skann et bilde, og du vil i stanntid få oversettelsen.

Og det beste er at du ikke trenger internettforbindelse!

Google Pixel har nå mange fantastiske oppgraderinger og nye språk lagt til, Live Translate på Pixel 7 og 7 Pro, er enda mer polert enn før.

Det er muligens et av de beste kameraene du får tak i

Kameraet på Google-telefonene har alltid vært på et ekstremt høyt nivå, og årets utgave er intet unntak. Du kan trygt si at Google Pixel for øyeblikket har et av de beste kameraene på markedet.

Hva er Pixel-kameraet kjent for?

Artikkelen fortsetter under bildet

For en jevn bruksopplevelse under alle mulige forhold, utmerket fokus, god zoom, effektiv stabilisering og god kvalitet på selfies.

Den tilbyr også noen funksjoner som er unike blant konkurrentene, som Cinematic Blur, Magic Eraser eller Real Tone, bare for å nevne noen.
Artikkelen fortsetter under bildet
En av de største nyhetene til årets modell er Cinematic Blur, som skaper en uskarp, ufokusert bakgrunn mens du filmer. 
Det lar deg oppnå en fantastisk bokeh-effekt, og det er en funksjon som Pixels har savnet, til nå!
En av de største nyhetene til årets modell er Cinematic Blur, som skaper en uskarp, ufokusert bakgrunn mens du filmer. Det lar deg oppnå en fantastisk bokeh-effekt, og det er en funksjon som Pixels har savnet, til nå!

Tok du et perfekt bilde på ferien din som ble ødelagt av noen uønskede detaljer i bakgrunnen? Det har skjedd med oss alle. Pixel Camera har et svar på det også! Alle distraksjoner kan enkelt fjernes med Magic Eraser.

Bare velg den uønskede delen av bildet og fjern den med et enkelt trykk.
Artikkelen fortsetter under bildet

På den annen side, med en Real Tone-funksjon, tar Google et stort skritt mot inkludering og likhet for å adressere hudtoneskjevhet i kamerateknologi. Endelig vil ordaket ´kameraet lyver ikke´ gjenspeile virkeligheten. Uansett hudtone. Som du sikkert vet – er mangfold en stor del av Mycalls identitet, så denne funksjonen er noe som virkelig skiller seg ut for oss!

Ekstrem batterisparing

Til slutt må vi adressere Google Pixels-batteriet og dets Extreme Battery Saver-funksjon. Tross alt vil de mest avanserte funksjonene og oppgraderingene ikke bety mye hvis du stadig går tom for batteri.

Artikkelen fortsetter under bildet
Dette er ikke en ny funksjon for Pixel-telefoner, men batterier i både Pixel 7 og 7 Pro fikk et solid løft sammenlignet med forgjengerne, og kan nå vare opptil 72 timer med Extreme Battery Saver-funksjonen slått på.

72 timers batteritid med en kraftig smarttelefon i dag er så nært, som vi for øyeblikket kan komme til følelsen av evigvarende batteritid. Google lover også en batterilevetid som overstiger 24 timer når funksjonen er av. Å være avhengig av en lader bør ikke være et problem med nye Pixels.

Artikkelen fortsetter under bildet
Alle funksjonene som er diskutert ovenfor er bare noen av mange grunner for at du bør vurdere Google Pixel som din potensielle nye telefon, og du får den kraftige enheten fra bare 172, - per måned.

Google Pixel har mye å by på. Du kan velge mellom tre forskjellige modeller, fra standardmodellen til en mer eksklusiv. Les mer om alle modellene her.

Du trenger ikke å bekymre deg for betalingen, for du må ikke betale hele telefonen med en gang. Er du Mycall-kunde, kan du betale med månedlige avdrag, uten ekstra kostnad.

Du kan kjøpe en telefon med Mycall og velge den betalingsløsningen som passer best for dine behov, fra 12, 24 eller 36 måneder uten ekstra kostnad og få kundeservice på 3 språk.