Hvorfor er EU+ det mest populære mobilabonnementet akkurat nå?

Hvorfor er EU+ det mest populære mobilabonnementet akkurat nå?

Mycall EU+ har blitt populært blant Mycall-kunder. Det har alt du kan ønske deg i et mobilabonnement for å holde kontakten med dine kjære i utlandet, og så koster det ikke en formue.


Oppdatert 23.08.22

Mycall EU+ er det beste mobilabonnementet for å ringe EU, Storbritannia, USA og Canada. Et spennende abonnement med ubegrensede samtaler til opptil 34 land:

  • Ubegrensede minutter til EU, USA, Canada og Storbritannia fra 199,- per måned
  • Ubegrensede minutter i Norge
  • SMS og MMS i Norge og til resten av verden
  • Opptil 50 GB med rollover – ubrukte data overføres til neste måned
  • Roaming akkurat som hjemme (bruk data i alle EU-land)

Det stemmer, vi belaster deg ikke for ekstra minutter, for hvert minutt er inkludert i pakken din.

Finn ut mer

Gratis å ringe til EU, Storbritannia, USA og Canada

Portugisiske Gil og hans far har brukt Mycall i sin familiebedrift siden de flyttet for ti år siden. Ubegrensede ringeminutter til leverandører over hele Europa, pluss rikelig med data, er essensielt for å holde virksomheten i gang.

Artikkelen fortsetter under bildet
Gil og hans far (Mycall-kunder)
Gil og hans far (Mycall-kunder)
Mycall er den beste operatøren for å kontakte kunder over hele Europa. Vi valgte dem på grunn av billige samtaler, masser av data og god hjelp fra kundestøtte. Vi er veldig fornøyde, og vi vil fortsette med Mycall.

Mycall EU+ inkludert: Rollover-data

Med rollover-data kan du overføre ubrukte data til neste måned – så lenge du vil. Maks rollover-data er like mye data som du har i mobilabonnementet ditt. Denne tjenesten er inkludert i alle våre abonnementer.

Bestill Mycall EU+ i dag!

Fantastisk dekning – 99 % av Norge

Mycall gir deg høy hastighet og dekning i 99 % av Norge som en del av Telias mobilnett. Nå er 4G og 5G inkludert de fleste steder i Norge. Finn ut mer om dekningen vår.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ingen kredittsjekk. Ingen kontrakt.

Med Mycall får du et mobilabonnement uten kredittsjekk når du velger gjentakende betaling (betal med et bankkort). Det er heller ingen binding, så du kan forlate Mycall når du vil.

Roaming akkurat som hjemme

Bruk mobiltelefonen din i EU, Storbritannia, USA og Canada uten å betale ekstra roamingavgifter! Bruk data som om du er i Norge! Du finner mer informasjon her.

Artikkelen fortsetter under bildet
Data er gratis når du reiser i et hvilket som helst land i EU, Storbritannia, USA og Canada.
Data er gratis når du reiser i et hvilket som helst land i EU, Storbritannia, USA og Canada.

Fantastisk kundeopplevelse

Uansett bakgrunn og situasjon er Mycall her for å hjelpe på polsk, engelsk eller norsk på telefon. Du finner oss ute i sentrum i storbyene, i Oslo og Strømmen og de vennlige assistentene våre snakker mer enn fem språk.

«Alle i kundestøtten er vennlige, og de hjelper meg med å holde kontakten med familien min i Iran. Kom direkte innom butikken, de vil hjelpe deg med å komme i gang.» Reza, Mycall-kunde
Artikkelen fortsetter under bildet

Derfor bør du besøke Mycalls butikker i dag

Tilgjengelig overalt

Bli Mycall-kunde ved å besøke en kiosk (Narvesen eller 7 Eleven), bensinstasjon eller dagligvarebutikk i hele Norge. Du kan også besøke butikkenevåre i Oslo og Strømmen for mer personlig service, eller du kan ta kontakt med vårt kundesenter. De står klare til å hjelpe med alt du trenger.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klar til å bytte til Mycall EU+? Gjør det nå!

Kjøp Mycall EU+