Mobilpriser i utlandet

Mobilpriser når du ringer eller sender SMS / MMS i utlandet

Skal du reise med båt eller fly?

De ulike fly og fergeselskapene har egne satellittnett, som du bruker om bord. Disse nettene har helt egne priser og kan fort koste deg dyrt.

Hvis roamingtjenester er inkludert i din avtale, gir vi deg tilgang på de samme tjenestene som du bruker innenlands (tale, SMS og mobildata) i EU/EØS, Storbritannia og Sveits og som tilbys av operatørene i de aktuelle landene, til samme eller bedre kvalitet som hjemme (eks. hastighet, forsinkelse, tilgjengelighet). Vi gjør oppmerksom på at du i noen land likevel kan oppleve at tjenestene som leveres av enkelte operatører leveres med lavere kvalitet, grunnet objektive teknologiske muligheter, derunder begrenset tilgang til visse teknologier (eks. samme generasjon av nettverk (4G, 5G), dekning, krav til nettverksintegritet eller variasjon som skyldes eksterne faktorer (eks. topografi)). 

Hvis avvik i kvalitet på tjenester levert av operatører i land du besøker avviker vesentlig fra kvalitetsparameterne angitt i kontrakten (eks. avvik mot oppgitt makshastighet) og dette gir betydelige utslag i din bruk av spesifikke tjenester (f.eks. kan stor nettverksbelastning bremse dataoverføring i stor skala, blokkere videostrømming eller forstyrre bruk av interaktive tjenester), vennligst kontakt oss og gi beskjed, slik at vi kan undersøke saken nærmere.